Klantbeoordeling:
5/5
Schoonheidsspecialist - Kapsalon Jula Musselkanaal

Afspraak maken?

Om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, werk ik alleen op afspraak van maandag tot en met zaterdag. Ook kun je een afspraak in de avond boeken, zodat je ook na je werk bij mij terecht kunt. 

Bij voorkeur boeken via Whatsapp of via de online agenda, zodat je zelf eenvoudig jouw afspraak kunt inplannen op het moment dat het jou uitkomt. Bij Jula nemen we alle tijd voor onze klanten en zorgen we ervoor dat jij altijd met een stralende lach de salon verlaat.

Adres

Marktstraat 30

Musselkanaal

Openingstijden

Wil je weten wanneer ik beschikbaar ben en ingepland kan worden? Bekijk de planning via “online afspraak maken“.

Via Whatsapp kan je ook een afspraak maken of advies geven: 06-39443286.

Kapsalon en schoonheidssalon

Sinds 2023 run in Jula – House of Beauty. Inmiddels zit ik al meer dan 20 jaar in het vak van kapster en schoonheidsspecialiste. Het is niet de eerste keer dat ik een salon heb want in Groningen had ik een goedlopende salon met dezelfde naam en zelfs 8000 kilometer verderop. Je leest het allemaal op de Over Jula pagina.

Deur dicht?

Achterin de salon doe ik de schoonheids- behandelingen. Ook al ben ik van maandag tot en met zaterdag te boeken, zonder afspraak is het niet mogelijk om binnen te lopen. Je zult zien dat de deur dikwijls dicht is en er een bordje hangt “Sorry ik heb een behandeling”. Ik doe de schoonheidsbehandelingen achterin de zaak en wil mijn klanten 100% aandacht geven zonder onderbrekingen. Daarom adviseer ik je om een afspraak te maken via de website of via Whatsapp. 

Chat openen
Hallo 👋
Stel hier je vraag..