Klantbeoordeling:
5/5
Schoonheidsspecialist - Kapsalon Jula Musselkanaal

Schoonheidssalon

In de schoonheidssalon kun je terecht voor een gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling. Het verbeteren van jouw huid heeft de eerste prioriteit. Ik werk met hoogwaardige producten van Kalahari. Kom je voor het eerst dan beveel ik je de Lippid Rich gezichtsbehandeling aan. Wil je iemand een massage of schoonheidsbehandeling cadeau doen dan is de Jula VIP Deluxe gezichtsbehandeling een aanrader. Zie ook:

Gezichtsbehandelingen

Lipid Rich gezichtsbehandeling

De Lipid Rich gezichtsbehandeling is een masker van botanische oliën die rijk zijn aan essentiële
vetzuren. Zuren die zelfs de meest droge huid hydrateert. Geschikt voor alle huidtypes behalve een
vette en acne gevoelige huid. Perfect als kennismaking (eerste behandeling) met Kalahari Skincare.

Met o.a. dubbele reiniging en dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage met masker en een voedende crème.

Kalahari Meet & Treat Gezichtsbehandeling

Een perfecte eenmalige aanbieding als kennismaking met Jula & Kalahari Skincare producten. Je krijgt een Lipid Rich gezichtsbehandeling met een masker van botanische oliën. Geschikt gemaakt voor alle huidtypes. Je gaat met een luxe reiskit met de beste Kalahari crèmes naar huis.

Vitamine C Gezichtsbehandeling

Een ultra-verstevigende huidverjongende behandeling (de-ageing) verrijkt met natuurlijke, biologische Vitamine C. Vitamine C helpt je huid met de aanmaak van collageen, dat zorgt voor stevigheid en minder rimpels. Deze gezichtsbehandeling maakt de huid zichtbaar strakker, helder en jonger. Geschikt voor alle huidtypes.
Met o.a. epileren, dubbele reiniging en dieptereiniging, massage, onzuiverheden verwijderen,vitamine C behandeling, klei/modder masker en een voedende crème.

Vita-gel Gezichtsbehandeling

Dit is de vervolg van de Vitamine C gezichtsbehandeling . Ook geschikt als jouw huid al gewend is aan fruitzuren. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende huid. Geeft een GLOW-effect. Je krijgt daadwerkelijk meer kleur in je gezicht . Geschikt voor bijna alle huidtypes, behalve gevoelige huid.
Met o.a. epileren, dubbele reiniging en dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage, vita-gel masker (glow-effect), klei/modder masker en een voedende crème.

Phyto Enzym (PEC) Gezichtsbehandeling

Deze gezichtsbehandeling is een zeer effectieve, diepreinigende behandeling om huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. De behandeling bevat een hoge concentratie aan enzymen en glycolzuur. De huid wordt zichtbaar sterker, de poriën verstrakken en er ontstaat een gladde huidtextuur. Deze behandeling kan alleen gegeven worden als de huid gewend is aan de producten van Kalahari om overstimulatie te voorkomen. Niet geschikt voor de gevoelige huid.
Met o.a. epileren, dubbele reiniging en dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage, PEC-behandeling, masker en een voedende crème.

Phytic Clay Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling met amandel, glycol en fytinezuur. De kleimasker richt zich effectief op het behandelen van hyperpigmentatie en verjonging van de huid. Deze behandeling vermindert (ouderdoms)vlekken, pigmentvlekken en fale huid. Daarnaast vermindert het ook de diepte van acne littekens en fijne lijntjes in jouw gezicht. Niet geschikt voor gevoelige huidtypes.
Met o.a. epileren, dubbele reiniging en dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage, kleimasker behandeling en een voedende crème.

Acne Gezichtsbehandeling

Deze gezichtsbehandeling is speciaal gericht op het schoonmaken van de acne-huid.
Met o.a. dubbele reiniging en dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, klei/modder masker en een voedende crème.

Jula VIP Deluxe Gezichtsbehandeling

Anderhalfuur wordt je heerlijk in de watten gelegd bij de Jula VIP Deluxe. Pure luxe waar je echt even bij kan wegdromen. We starten met een voetenbad met badzout, een ontspannende massage naar keuze waarna we toewerken naar een luxe gezichtsbehandeling helemaal aangepast aan jouw huidtype. Na dieptereiniging en voeding sluiten we weer af met een heerlijke ontspannende massage. Geschikt voor iedereen die gaat voor ontspanning en huidverbetering.
Met o.a. heerlijke kruidenthee vol antioxidanten, eventueel epileren, dubbele reiniging en diepte- reiniging, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker, vita-gel masker (glow-effect), een voedende crème en pure ontspanning.

extra voeding | After Summer gezichtsbehandeling

Jouw huid heeft na veel zonuren in de vakantie vaak extra behoefte aan extra voeding. Deze behandeling is zeer geschikt om de huid voor te bereiden voor het najaar. Het hyaluronic Alginate masker zorgt er voor dat de huid beter haar ingrediënten kan opnemen. Het geeft de huid een verzachtend, verstevigend en een opvullend effect. 

Met o.a. dieptereiniging, ampul voor hyperpigmentatie of een niacinamide B3 ampul (anti-aging), Hyaluronic Alginate peel-off masker, massage van decolleté, nek, schouders en een voedende crème.

Extra?

Tijdens een gezichtsbehandeling is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te epileren, harsen in het gezicht of iets te verven. Dit is dan voor een gereduceerd tarief.

Lichaamsbehandelingen

Kalahari Body Massage Lichaamsmassage

Ontsnap aan de dagelijkse stress en verwen jezelf met een lichaamsmassage. Laat de spanning in je spieren los terwijl jouw lichaam gekneed en gemaseerd wordt met de heerlijke verwarmde oliën van Kalahari. Geniet van de rustgevende sfeer en voel de spanning wegebben. Trakteer jezelf op dit verkwikkende moment en geef je lichaam de ontspanning die het verdient. Na deze massage voel je je weer als herboren.

Hot Stone Massage Lichaamsmassage

Hotstone massage gebruikt warme stenen en oliën om spieren te ontspannen, bloedcirculatie te verbeteren en algeheel welzijn te verhogen. Lavastenen houden warmte vast en hebben positieve werking op chronische pijnen. Voordelen zijn: verlichten van stress, pijn en spierspanning, betere slaap en een boost voor immuniteit.

Epileren en harsen

Chat openen
Hallo 👋
Stel hier je vraag..