Klantbeoordeling:
5/5
Schoonheidsspecialist - Kapsalon Jula Musselkanaal

Kapsalon

Bezoek Jula’s kappersstudio voor mannen en vrouwen! Hier staat het creëren van de perfecte look voor jou centraal. Of je nu op zoek bent naar een klassiek kapsel, een trendy nieuwe coupe of een unieke kleur, Marjan staat klaar om jouw wensen te vervullen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak weet Marjan precies hoe ze het beste uit jouw haar kan halen. Laat je verwennen en ga stralend de deur uit bij onze kappersstudio! Bekijk behandelingen en tarieven.

Metamorfose haarproducten

In de kapsalon werk ik met Metamorfose haarproducten. Deze vegan haarkleurlijn bestaat uit 90 kleuren en vijf percentages oxydanten. Het uitgebreide palet aan kleuringen vormt de basis voor alle kleurcombinaties die je maar wilt maken.

De vernieuwde Metamorphose Natural Colors geven gegarandeerd een perfecte grijsdekking. Het resultaat is een intens levendige kleur met een hemelse glans. Dankzij de zachte parfumering van Rose en Pear maakt het dat de Metamorphose Natural Color haarkleuring niet alleen aangenaam is in gebruik maar ook lekker ruikt.

Tarieven

  • Alle prijzen onder voorbehoud.
  • Ongezien wordt geen prijsopgave gegeven van een kleurbehandeling.
  • Bij alleen verven wordt € 15,- extra berekend voor het wassen en drogen van het haar.
  • Highlights en/of coupe soleil bij lang haar kunnen alleen telefonisch of in de salon ingeboekt worden zodat ik dan beter kan bepalen hoeveel tijd we nodig zijn voor jouw haar.
Chat openen
Hallo 👋
Stel hier je vraag..